top of page

Nice words ...

We zijn zeer blij met ons album van Dez! Wat een mooi boek en de foto's komen er heel mooi in uit. Inge is ook erg blij!

THANKS, THANKS, THANKS ...

x Leonore 

Hoi Helena,

 

Wat zijn ze prachtig geworden! Dank je wel.

En nogmaals super bedankt. We vonden het leuk de fotoshoot en handgemaakt boekje :)

tot de volgende shoot.

Kirsten 

Leuke verassing vandaag thuis, notitie boek en fotoboek beide zijn prachtig! Heel Leuk! Dank je wel. Ik wil nu voor de jongens zeker ook, ff nadenken over de kleuren!

Viona 

We zijn zo blij met Luuk zijn eerste foto album erg mooi! En trots mee 🙂 ....

Als je de nieuwe albums hebt, hoor ik het graag. Dan kiezen we er nog 1 uit om zelf te vullen met foto's.

Marit

Fotolijsten en Fotoalbums 

sloophout fotolijst .jpg

Origineel teak hout 

Bewust kiezen voor duurzaamheid in fotolijsten en voor hergebruik en herwaardering van bestaande materialen. Zo draag ik met de landelijke stijl / sloophout fotolijsten bij aan een beter milieu en aan meer welvaart voor de mensen met wie ik samenwerkt.

De fotolijst collectie wordt gemaakt in een klein overzichtelijk fabriekje in Noord-India. Alles wordt in dit fabriekje zelf gedaan, vanaf het uitzoeken van het hout tot en met het inpakken in de container. Een groep van ongeveer 85 timmermannen werkt aan deze collectie. Het gebruikte hout is afkomstig uit heel India en komt uit oude huizen (Haveli’s) of gebouwen die toch gesloopt moeten worden. Het hout krijgt nu een nieuwe bestemming en wordt niet meer alleen als brandhout gebruikt. In de loop der jaren heeft het hout veel weersomstandigheden doorstaan (extreem warm, droog, vochtig). Veel planken zijn wel 30 jaar oud. Fotolijsten zijn hierdoor heel sterk en stabiel. 

Veel hout dat wordt gebruikt is teakhout, dit zit solide in elkaar en is vrij zwaar. 

Museum kwaliteit fotolijsten 

Moderne / luxe museum kwaliteit, non reflective Art Glass - fotolijst in twee afmetingen.

Deze lijsten hebben aan aluminium basis waardoor de zichtzijde smal kan blijven 0,7cm het aluminium is bekleed met een hoogwaardig notenhout fineer en is 3,5 hoog/diep. De foto ligt verdiept in de lijst afstand tussen het 70% uv werend non reflective Art Glass wordt gecreëerd door een spacer/glaslat van 0,5cm.

Horizontaal of verticaal op te hangen. Dit is een luxe / moderne fotolijst.

Fotoalbums handmade

Een handgemaakte leren fotoalbum is de mooiste plek om je dierbare foto's / herinneringen op te bergen.

Met mijn handmade fotoboek "Helena and Sisters" krijgen je foto's van de bruiloft, newborn shoot, familie shoot, de verre reis of vakantie in eigen land de plek, die ze verdienen. Dit fotoalbum heeft 40 pagina's speciaal voor foto's.

Afmeting: 26 x 15 x 3 cm. Een leren band houdt het boek gesloten en speciale zachte witte bladzijden zorgen dat de foto's niet beschadigd raken. Geniet van het ouderwetse foto's inplakken in een echt en tastbaar album!

Dit is ook een album waar je een persoonlijk berichtje naast de foto's kan opschrijven: ik weet zeker dat dit later gewaardeerd wordt ... + in het goud je naam en / of datum aan de voorkant drukken zonder extra kosten. Binnenkort nog meer / verschillende kleuren leren fotoalbums, working on it ;)

bottom of page