Nice words ...

We zijn zeer blij met ons album van Dez! Wat een mooi boek en de foto's komen er heel mooi in uit. Inge is ook erg blij!

THANKS, THANKS, THANKS ...

x Leonore 

Hoi Helena,

 

Wat zijn ze prachtig geworden! Dank je wel.

En nogmaals super bedankt. We vonden het leuk de fotoshoot en handgemaakt boekje :)

tot de volgende shoot.

Kirsten 

Leuke verassing vandaag thuis, notitie boek en fotoboek beide zijn prachtig! Heel Leuk! Dank je wel. Ik wil nu voor de jongens zeker ook, ff nadenken over de kleuren!

Viona 

We zijn zo blij met Luuk zijn eerste foto album erg mooi! En trots mee 🙂 ....

Als je de nieuwe albums hebt, hoor ik het graag. Dan kiezen we er nog 1 uit om zelf te vullen met foto's.

Marit

Fotolijsten en Fotoalbums 

sloophout fotolijst .jpg

Origineel teak hout 

Bewust kiezen voor duurzaamheid in fotolijsten en voor hergebruik en herwaardering van bestaande materialen. Zo draag ik met de landelijke stijl / sloophout fotolijsten bij aan een beter milieu en aan meer welvaart voor de mensen met wie ik samenwerkt.

De fotolijst collectie wordt gemaakt in een klein overzichtelijk fabriekje in Noord-India. Alles wordt in dit fabriekje zelf gedaan, vanaf het uitzoeken van het hout tot en met het inpakken in de container. Een groep van ongeveer 85 timmermannen werkt aan deze collectie. Het gebruikte hout is afkomstig uit heel India en komt uit oude huizen (Haveli’s) of gebouwen die toch gesloopt moeten worden. Het hout krijgt nu een nieuwe bestemming en wordt niet meer alleen als brandhout gebruikt. In de loop der jaren heeft het hout veel weersomstandigheden doorstaan (extreem warm, droog, vochtig). Veel planken zijn wel 30 jaar oud. Fotolijsten zijn hierdoor heel sterk en stabiel. 

Veel hout dat wordt gebruikt is teakhout, dit zit solide in elkaar en is vrij zwaar.