top of page

Bruidsfotografie

Bruiloften scheppen een grote dienstbaarheid voor mij als fotograaf. Door er te zijn maar er ook niet te zijn, kan ik de dag vangen zoals hij is. Dit doe ik zo natuurlijk mogelijk.

Ik neem de situatie zoals hij is en zorg ervoor dat de fotoshoot zo min mogelijk geposeerd overkomt. 

Op bruiloften komt, in situaties van regen of stress, mijn kalme aanwezigheid goed tot zijn recht. Ik hou ervan om de verrassingen die zo’n dag met zich meebrengt op te lossen. Het is fijn om mensen hierin bij te staan. Zo moet ik het doen.

 

Ik fotografeer de dingen die je op de voorgrond ziet, maar ook het behind the scenes gevoel.

De achtergrond is net zo belangrijk als de voorgrond. 

In eerste instantie is een bruiloft romantisch en klinkt het bijna té romantisch. Een behind the scenes reportage verrijkt dit beeld en maakt de herinnering van jullie dag compleet. 

 

Ik houd ervan om details waar je niet bij stil staat vast te leggen. Mijn oog ziet de jurk bij moeder op zolder, juist op zolder, tussen de rommel. Dát zijn de waardevolle details van het leven zelf. 

 

Kijk vooral verder naar mijn portfolio en blogs voor completere bruidsreportages. Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten als mijn verhaal en beelden jullie aanspreken.

Tarief Bruiloften

Nice words ...

Pictures are awesome, just like you. I'm so glad and grateful I found you and that you spend time with us. You made our day very special. We can only repeat ourselves: thank you so so much! It's a pity that we are living in Germany and can't come over every month :-)

Sarah & Matthias

De fotograaf is een van de belangrijkste keuzes voor de bruiloft, want als de dag eenmaal voorbij is zijn het de foto's die je herinneringen aan deze mooie dag naar boven brengen. Verder is de aanwezigheid van de fotograaf potentieel een afleiding of een geruststelling. Helena was zonder twijfel een grote geruststelling. Ze stelde ons op ons gemak, stond open voor onze wensen, en bracht uitstekende suggesties. Ze nam de tijd vooraf om met ons op de trouwlocatie ideeen door te spreken. De fotoshoot voor de bruiloft voelde heel natuurlijk. Tijdens de ceremonie en het feest was ze onopvallend aanwezig, en uit de foto's die ze genomen heeft blijkt dat haar niets ontgaan is. We hebben foto's van prachtige 'once in a lifetime' momenten die de prijs meer dan waard zijn.

Sander & Muge

I like your authentic style without frills very much and also your ability to capture fleeting moments with the camera.

 

Sarah and Matthias

Wat een prachtige foto’s van onze mooie dag! Helena wist steeds de bijzondere momenten vast te leggen. Ze heeft het heel natuurlijk laten verlopen, zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn. Wat ons betreft de ideale fotograaf voor een bruiloft!

 

Bart & Maaike

We hebben ook al onze eerste opdracht als verliefd stel binnen met jouw foto's.

Onwijs blij met de foto's!

Bas Otter 

 

Helena was onze fotograaf op de bruiloft. Ze was er en toch ook weer niet. Dat bedoel ik in positieve zin: alle mooie en belangrijke momenten liggen vast, maar ze was niet storend aanwezig. Heel fijn dat zij onze dag met ons heeft beleefd.

Mathieu en Marieke

Prachtige foto's lieverd. Dan je wel voor het vastleggen van deze mooie dag, die verheven is door alle lieve mensen om ons heen, tot een bijzondere trouwdag. Mede dankzij het weer en prachtig vastgelegd door jouw mooie toestellen en je gave hiervoor.

Faas & Caroline 

OMWWWWWWW!!

We LOVE the photos. Wow. Thank you is not enough. Absolutely stunning.

Alexandra and Warrick

Helena, the pictures are awesome!!! I'm so glad and grateful that I found you and that you spend time with us. you made our day very special.

Sarah & Matthias 

bottom of page