top of page

Zwangerschapsshoot op het Strand

Ondanks de kou, regen en wind hebben we ook genoten van de zon en een prachtige regenboog tijdens deze zwangerschapsfotoshoot op het strand. Het resultaat is geweldig: rauw en tegelijkertijd zacht. Dit contrast vind ik erg mooi. De aanstaande ouders hebben het fantastisch gedaan, vooral gezien het feit dat dit hun eerste fotoshoot was.

Als fotografe richt ik me niet alleen op het maken van foto's, maar ben ik vooral bezig met in het moment zijn en daar te blijven. Vanuit dat moment begeleid ik de mensen die ik fotografeer, zodat ze zich op hun gemak voelen bij mij. Ik ben niet zozeer technisch bezig, voor mij is het meer een kwestie van verplaatsen in het nu en daar blijven en daarvanuit werken.

Ik ben ontzettend trots op deze samenwerking en voel me elke keer weer super gelukkig om zulke mooie, lieve mensen te mogen ontmoeten en vast te leggen.
Comentarios


bottom of page