top of page

Portret in Leiden, gezin portretten.

Jaaaaaa portretten in Leiden in mijn tuin/studio, waar ik super mooi licht heb. Papa, mama en de kids vastleggen. Jawel! gewoon doen, jezelf goed vast laten leggen. Super waardevol. Ik krijg dat heel vaak te horen, dat mensen spijt hebben achteraf dat ze bv. tijdens de zwangerschap geen foto's of weinig foto's gemaakt hebben maar ook met kinderen en fotoboeken maken etc. Ik snap het ook, thuis hier bij mij is het ook een circus show met de kids en de tijd vliegt!!!!!

I am here, happy to help! Ik denk graag mee over een fotoboek systeem of de kids mooi vastleggen nu en voor later. Tijd vliegt zeker met kinderen ben je ontzettend druk en is een jaar zo voorbij. Maar de beelden hebben we dan om met bv. kerst en als we samen zijn die fotoboeken eens te bekijken.. love to you! x

Locatie studio: centrum Leiden.Comments


bottom of page