top of page

Newborn, baby fotoshoot

Welkom in de magische wereld van pasgeboren baby's! Er is niets zo bijzonder als de eerste dagen van een nieuw leven vast te leggen. De newborn fotoshoot is meestal 15 tot 20 dagen na de geboorte.

De eerste dagen en weken van een baby's leven vliegen voorbij en het is van onschatbare waarde om deze kostbare momenten te documenteren. Een newborn fotoshoot vangt niet alleen de schattige details van de baby, zoals kleine vingertjes en tenen, maar ook de tedere interacties tussen ouders en kind.

Zie hieronder voorbeeld beelden.

Bob heeft een broertje gekregen. Ik mocht weer foto's maken en ik ben zo ontzettend ontzettend dankbaar.

Dankbaar in details, voor de liefde naar mij toe en de vertrouwen in mij als de fotograaf.

Ik ben aan het nagenieten. Jullie zijn mooi samen. Jullie hebben kracht, liefde en geduld en jullie jongleren hier mee als pro.'s.

Comments


bottom of page