top of page

Familie fotoshoot

Familie fotoshoot is zo gaaf, even stil staan met z’n allen. Een moment vastleggen die jaarlijks in emotionele waarde stijgt. The things we take for granted, voordat je het weet is het weer voorbij.

Deze foto’s heb ik in De Leidse Hout gemaakt en terwijl we terug liepen naar het theehuisje gebeurde er iets super liefs. Floris pakte mijn hand vast en ik kon nog snel een foto maken van dit moment, een heel lief moment. Ik was verrast en tegelijkertijd super blij.

Normaal gesproken zou ik geen foto maken alleen maar genieten toch had ik mijn camera in mijn hand en ik nam snel een foto. Ben zo blij dat ik de foto snel nam, zo lief, we kennen elkaar helemaal niet zo goed maar het voelde gewoon goed. Liefde .. Hij noemde me de hele fotoshoot mw fotograaf. Ik hoor hem het nog steeds zeggen, zo cute :) Familie fotoshoot is gelukt. Ze zeiden ''volgend jaar willen we weer ''! en mij hart smelt ♡ Hieronder enkele foto's van de familie fotoshoot.


Comments


bottom of page